Ik hoor wat jij niet hoort

Ongeveer vijf procent van alle Nederlanders hoort op enig moment in zijn leven stemmen die er in werkelijkheid niet zijn. Ze houden dat liever geheim. Remon, Sonja en Hans willen dat taboe met de voorstelling ‘Ik hoor wat jij niet hoort’ doorbreken. 

Remon Sonja en Hans horen al lange tijd stemmen. Ze willen hulpverleners, lotgenoten en hun omgeving op de hoogte te brengen van de mogelijkheden, beperkingen en alternatieve behandelingsmethoden die er zijn.

Zoals voor zoveel problemen, zijn er vaak meerdere oplossingen. Erover praten kan helpen. Theaterwerkplaats Smit faciliteert de voorstelling die rond de zomer van 2018 gemaakt en gespeeld wordt door ervaringsdeskundigen. Hun verhalen vormen de basis voor deze productie waarin ook ruimte is voor het publiek om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Intussen zijn de repetities al begonnen. Heb je interesse in het maakproces of in de voorstelling? Neem vrijblijvend contact op met de regisseur: Sylvia Bos, 06 13 27 29 21

De voorstelling is mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, Fonds 1818, VSBfonds, Leiden Ontmoet (Gemeente Leiden) en GGZ Rivierduinen.

Advertenties